Banner Image  Neuroblastoma Training Parents
Patiënten/Families |

Deze opleiding is beschikbaar in de volgende taal/talen: Nederlands | Français

Openbare

Educatief materiaal over Neuroblastoma voor patiënten en hun families

Het trainingsmateriaal voor deze cursus is alleen beschikbaar in het Frans en Nederlands.

Dit Neuroblastoom voorlichtingsmateriaal is ontwikkeld door de werkgroepen voor patiënten en hun families.

Er zijn 3 verschillende materialen ontwikkeld om neuroblastoom te bespreken met patiënten en hun families (beschikbaar in het Frans & Nederlands):

  • Neurobladoc: Deze gids is bedoeld voor ouders van een kind met neuroblastoom en geeft antwoord op een aantal vragen die kunnen rijzen wanneer de diagnose bekend wordt gemaakt, tijdens de behandeling en erna.
  • Boekje "Anatol en zijn holletje vol met sterren": Bedoeld voor patiënten met neuroblastoom en broertjes/zusjes, dit boekje heeft als doel ouders te helpen praten over neuroblastoom en de behandeling.
  • Educatieve video "Wat is neuroblastoom?": Deze video geeft een beknopt overzicht van neuroblastoom, met aandacht voor de ontwikkeling en oorzaken, symptomen, risicogroepen en behandelingsmogelijkheden. Het is een waardevolle bron van informatie voor familieleden van patiënten om deze aandoening beter te begrijpen.

Je kunt een fysiek exemplaar van de boekjes krijgen bij je ziekenhuis of door contact met ons op te nemen.

Met institutionele steun van EUSA Pharma.

Neurobladoc

Deze gids is bedoeld voor ouders van een kind met neuroblastoom en geeft antwoord op een aantal vragen die kunnen rijzen wanneer de diagnose bekend wordt gemaakt, tijdens de behandeling en erna.

Boekje "Anatol en zijn holletje vol met sterren"

Bedoeld voor patiënten met neuroblastoom en broertjes/zusjes, dit boekje heeft als doel ouders te helpen praten over neuroblastoom en de behandeling.

Educatieve video "Wat is neuroblastoom?"

Educatieve video "Wat is neuroblastoom?"